På YouTube-Kanalen har GAMING as in LEARNING jo en række serier, med en regelmæssig tilgang af indhold. Det starter også for alvor her på sitet.

Vi har jo i forvejen Elevindlæggene, men nu kommer “Biblioteket”.

Hvert indlæg som starter med dette og i øvrigt også findes i kategorien af samme navn rummer samme princip.

Formålet med Biblioteket er, at introducere jer for nogle titler i måske ikke kender. Der er både nyt og gammelt i blandt.

I “Biblioteket”-serien kigger jeg ikke så konkret på hvordan undervisningen kan tilrettelægges, men prøver i stedet at liste de ting op, hvor der er potentiale. Det kan både være fagfagligt indhold, men måske også muligheder for at eleverne kan skabe sociale kompetencer de ikke nødvendigvis besidder.

Det er vigtigt, at understrege at Biblioteket ikke er en skriftlig udgave af hverken Retrospektiv eller Bilfilosofi serierne på YouTube-kanalen. – Det er selvfølgelig muligt at nogle af spillene går igen.

Det første indlæg i serien kommer om en time – så med mindre du læser det her lige som det er slået op, så er det der måske allerede!

Hvis du har nogle spil du tænker GAMING as in LEARNING kan kigge nærmere på – så skriv en kommentar, send en mail, eller måske bare en besked på Facebooksiden

Rigtig god fornøjelse!

Advertisements