Om en uge – d. 1. januar klokken 12.00 – begynder distributionen af videoer på GAMING as in LEARNING YouTube-kanalen. Den er faktisk allerede online og kan findes lige HER.

For at kunne følge rigtig godt med i indholdet på YouTube-kanalen er det afgørende, at man abonnerer på kanalen, så man kan se nyt indhold hver gang man besøger YouTube.

Men hvad kommer GAMING as in LEARNING-kanalen egentlig til at indeholde?
Det er et mega godt spørgsmål, så lad os se på hvad der er planlagt:

Let’s Learn – Let’s Learn er en serie, hvor eleverne der har haft med GAMING as in LEARNING at gøre kigger på forskellige spil. De sidder enten alene eller i grupper og fortæller om et givent spil og hvilke faglige kompetencer som de mener, man kan få gennem spillet. Der kommer 1-2 om måneden af disse videoer.

RETROSPEKTIV – Her har vi en serie, hvor jeg (Daniel) er mest med. Jeg har lavet en masse små lapper  papir med spiltitler på. Alle spillene er spil jeg før i tiden har brugt en eller anden form for tid på. Vi skal snakke om dem og sætte dem på “Useless/Useful”-listen. Der kommer 2-4 om måneden af disse videoer.

Total Yndlings – Serien handler om… Yndlingsspil. Eller i hvert fald spil, som falder i god smag – primært hos eleverne. De skal, lidt som med Let’s Learn se på spillets indhold. Men her skal de også fortælle om deres eget forhold til spillet, ligesom de skal lave en vurdering på læringspotentialet. Total Yndlings udkommer 1-2 gange om måneden.

Bilfilosofi – Jeg tager jer med ud i den farlige Fiat. Her kommer I ikke bare med ind i bilen, men også mit hoved, hvor jeg snakker om alt muligt som relaterer sig til gaming og undervisning. Det kan være konkrete spil, konkrete forløb, evaluering, eller bare strøtanker. – Bilfilosofi udkommer 2-4 gange om måneden.

Specials – Der vil selvfølgelig også være en række specials. Det kan være alt muligt som er indholdet her. Interview om gaming, besøg ved spilmesser, eller meget andet. Specials har ingen fast frekvens for udgivelse – så følg med på kanalen!

Udover ovenstående er der mange andre ting i støbeskeen – men I skal også have noget, at glæde jer til! Så ind og abonner på kanalen! 1. januar går det løs!

Advertisements