Så er det jul! Det er hjerternes fest.. Men også gavernes fest! Har DU fået nogen spil i dag? Har dine børn? Dine børnebørn? Skriv en kommentar og lad os se!

Nå ja, og så er der faktisk også et formål med dette lille indlæg. Vi skal nemlig allesammen blive bedre til at spille! Det er så centralt for måden man tænker spil på. Årsagen til, at mange lærere kan didaktisere og se potentiale i bøger og film er fordi vi er superbrugere. Vi har læst mange bøger og set enormt mange film. Tesen er den samme til spil. Jo skarpere vi er, desto bedre er vi til at se potentialet.

Så hver eneste mulighed du får! SPIL!

Det gælder faktisk også, hvis du er elev, forældre, bedsteforældre, eller lignende. For som jeg kommer til at sige igen og igen – Computerspil er kommet for at blive, lad os lære at bruge dem godt!

Sæt dig ned med dine børnebørn og se hvordan det nye spil til Nintendo 3DS’eren ser ud. Sæt dig ved siden af, når din søn eller datter fyrer op for GTA. Inviter dine forældre ind, når du viser dem The Last Guardian. Eller endnu bedre – Brug lidt tid på, at finde et nyt tabletspil, som I alle kan sidde med, når stemningen går lidt i stå her juleaftensdag!

RIGTIG GOD JUL!

Advertisements